Мабуть, одного майбутнього клієнта платного хостингу все ж втратите... Планував через рік роботи і розвитку сайту перейти на легкий платний тариф ХостингХутора, потім, років через 2-3, і на VPS (найдешевші, які я знайшов), але бажання майже відпало...
Мій сайт поки що неробочий, тому я його поки і розміщую на безкоштовному хостинзі. Але мені реально треба нормальне з'єднання хоча б через FTP, і максимум 10 хвилин "падіння" сайту на добу... Після 21:00 з Вашими серверами абсолютно неможливо працювати, з'єднання FTP взагалі вирубається, коли хоче, на 1-2 год (от зараз пишу, а FTP нормально не працює)...
Мабуть, від безкоштовного хостингу я хочу забагато, але все ж, якщо він надається з метою показати переваги платного хостингу від тієї ж компанії, він повинен сам бути таким же стабільним, як і платний варіант... А якщо подібний безкоштовний хостинг має поточну стабільність, у користувачів відпадає бажання переходити на платний...
ПРО ПЕРЕВАГИ
Мені дуже подобається простота (в хорошому значенні слова) хостингу від ХостингХутора - правилами захмарної довжини не дістаєте; обов'язкова реклама - взагалі чудова, на очі сильно не кидається, на користувача не насідає, нормальна людина обов'язково коли-небудь за таким посиланням перейде; панель керування еккаунтом - проста й ідеально зручна; швидкість роботи сайту досить велика порівняно з багатьма іншими хостингами (результати пінгу абсолютно задовільні)...
У вас халявні MySQL, PHP, 250 МБ місця під сайт, безлімітний трафік - на більшості безкоштовних хостингів подібних можливостей нема, або вони дуже обмежені по можливостях.
Дуже сподобалась дружелюбність адміністрації, служба підтримки користувачів у Вас одна з найкращих, якщо не найкраща.
ВЕРДИКТ
Я переношу вже свій другий сайт на інші хостинги, і задоволений цими іншими поки що більше (хоча банери над сайтом досить сильно дістають). Хостинг від ХостингХутора вийшов всього лише "тестовим майданчиком", про що дуже шкодую.
Але, якби мене попросили назвати п'ятірку найкращих безкоштовних хостингів, Хутор би до неї ввійшов. Хоч і на четвертому чи п'ятому місці.
P.S. Планується україномовна версія сервісу?
P.P.S. Мій пост точно не відповідає моєму підпису, вибачаюсь.
Всього найкращого,
R@xXx